• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ

Ofis Bölme

Ofis Bölme

Peki Nedir Bu Ofis Bölme

Ofis bölme sistemi ofis ve iş yerlerinde gereklilik duyulan tesisatlara geçiş ve erişim olanağı, sağlamasının yanı sıra hızlı montaj özelliği sayesinde ferah çalışma ortamı yaratılmasına yardımcı olur.Günümüz şartlarında ofislerin güzel ve estetik bir görünüme sahip olması son derece önemlidir. Son yıllarda ofis bölme sistemlerinin kullanımın artmasıyla beraber ofislerde estetik bir görüntü oluşturmak daha kolay hale gelmiştir. Zira ofis bölme sistemleri sayesinde ofisler daha iyi ve daha estetik bir şekilde tasarlanabilmektedirler.

Ofis Bölme


Ofis veya evler için cam oda bölme sistemleri genellikle alüminyum çerçeveli mat eloksal profillerden imal edilir.Ofis bölme duvar sistemleri nasıl yapılır alüminyum taşıyıcı konstrüksiyon profilleri arasında oluşturulan alt dolu üst çift camlı ofis bölme duvar parçalarıdan oluşur. Bütün ofis bölme işlemi konstrüksiyon 8 mm kalınlığında özel OFİS BÖLME SİSTEMLERİ profillerinden oluşmalı ve profiller 23 mikron kalınlığında elektrostatik boyalı olmalıdır.


Cam Bölme


Ofis ortamlarının daha ferah ve modern bir hale gelmesine yardımcı olan tümden camlı bölme ofisinizdeki elemanların daha rahat çalışmasına olanak sağlayabilir.Artık ofislerimizde gerek yöneticilerin daha iyi işçi takibi sağlaması açısından gerek ise işçi ve yöneticilerin birbirine daha yakınmış hissi yaratması bakımından tam boy cam bölmeler gerekli ilgiyi görüyor.Trakya Cam Dekorasyon Firması olarak bize gerekli detay ve bilgiler paylaşıldığı zaman yapılması gerekilen işlem için teknik bilgiye sahip çalısanların tam anlamıyla bir kroki olusturması için sizi ziyaret ediceklerdir.


Tam Camlı Ofis Bölme


Tam camlı ofis bölme sistemleri, genel olarak tavana kadar olan büyük bölme tasarımlarını ifade eder. TAM CAMLI OFİS BÖLMELERİ ; şeffaflık, esneklik, verimlilik ve estetik görünüm gibi avantajlar sağlar. Bu anlamda şeffaf, jaluzili ya da kumlama sistemiyle oluşturulan tasarımlar, özelleştirilebilir ofis alanlarının görkemini artırmaktadır.

Bölme Sistemleri


Alüminyum ve Cam Bölme sistemleri yapıları amacınıza uygun olarak bölmeye ve bu bölmelerinde en verimli şekilde kullanmanızı sağlar. Bölme sistemleri dendiğinde aklınıza bir çok farklı materyal gelebilir. Bunlardan başlıcaları arasında cam bölme sistemleri gelmektedir. Bunu yanı sıra kontraplak veya ahşap dediğimiz bölme sistemleri gelmektedir. Bu bölme sistemleri arasındaki seçim tamamıyla kullanım alanınıza göre değişir. Eğer bir ofis ortamındaysanız cam bölme sistemleri kullanabilirsiniz. Ama depo tarzı bir yerde bölme sistemleri kullanılacaksa ahşap seçimi de yapılabilir. Veya duruma göre iki farklı bölme sistemi beraber kullanılabilir. Bu dediğimiz gibi tamamıyla işin konsepti ve kullanım amacınızla doğru orantılıdır. Bizlerin amacı size en kullanışlı çözümü sunabilmektir. Siz ofisinizden ne kadar memnun kalırsanız bizleri dostlarınıza o oranda tavsiye edeceksinizdir. Günümüzde teknolojinin bu kadar yaygın olduğu bir zamanda müşterilerin memnuniyet ve memnuniyetsizlikleri bir anda binlerce kişi tarafından görülüp değerlendirilebilir. Bu yüzden bizim gibi hizmet odaklı firmalar müşteri memnuniyetine dikkat etmeleri gerekmektedir. 

Alüminyum Doğrama


Alüminyumun şık ve dinamik görüntüsü, mekanlara zarafet ve pratiklik getirirken, aynı zamanda farklı birer kimlik kazandırıyor. Kolay adapte edilebilir ve duvar kalınlığına göre ayarlanabilir alüminyum kasalı-pervazlı kapı sistemlerinde boya, eloksal ve ahşap kaplamalı yüzey bitiş seçenekleri ile HPL, doğal kaplama, cam veya akrilik kapı kanatları uygulanabiliyor. Profiller istenilen RAL renginde boyanabiliyor. 

Isı Yalıtımlı Alüminyum Doğrama

Bu bağlamda çeşitli ürünlerin üretimleri sırasında ve ömürleri sonunda hurda/atık hale geldiklerinde oluşturabilecekleri çevre kirlenmesi önem kazanmıştır. Bu açıdan değerlendirildiğinde alüminyum ürünlerin gerek üretilirken, gerekse kullanıldıkları yerlerde çevre kirlenmesine kaynak olmazlar. Ahşabın ve bilhassa plastiğin aksine güneş ışınları ve yangın gibi olaylardan etkilenerek zararlı gazlar ve kirletici atıklar oluşturmazlar. Hurdaları yeniden değerlendirilerek yeni ürünlere dönüştürülebilir ve doğaya atılmazlar. Ayrıca binalarda ahşap doğramaların yerini alarak ahşap kullanımını azaltması ve dolayısıyla kıymetli orman varlıklarının korunmasını sağladığı da bilinmektedir. Sağlam, temiz, sağlıklı, yanmayan, bozulmayan, her iklim koşulunda kullanılabilen, uzun ömürlü ve estetik ürünler yapılabilen alüminyumun çevreci bir malzeme olması da daima tercih edilmesini ve çağın metali vasfını kazanmasını sağlamıştır. Isı Yalıtımı Konusunda Son Derece Pratik Alüminyum pencere detaylarının kullanılmasının bir diğer sebebi ise, ısı yalıtımı konusunda oldukça pratik ve kullanışlı olmalarından kaynaklanmaktadır. Evlerde ve mekanlarda, ısı kaçıran ve ortamın tam olarak ısınmasına engel olarak en önemli unsurlardan bir tanesi pencerelerdir. Pencerelerin ısı kaçırıyor olması, mekanın soğumasının en büyük sebeplerinden bir tanesi olarak görülmektedir.
\r\n