• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ
  • info@trakyacamdekorasyon.com
  • Tümden Camlı Bölme Sistemi

    Tümden Camlı Bölme Sistemi

    Ofis ortamlarının daha ferah ve modern bir hale gelmesine yardımcı olan tümden camlı bölme ofisinizdeki elemanların daha rahat çalışmasına olanak sağlayabilir..
     

    Neden Camlı Bölme

    Ofis ortamlarının daha ferah ve modern bir hale gelmesine yardımcı olan tümden tam camlı bölme ofisinizdeki elemanların daha rahat çalışmasına olanak sağlayabilir.Artık ofislerimizde gerek yöneticilerin daha iyi işçi takibi sağlaması açısından gerek ise işçi ve yöneticilerin birbirine daha yakınmış hissi yaratması bakımından tam boy cam bölmeler gerekli ilgiyi görüyor.Trakya Cam Dekorasyon Firması olarak bize gerekli detay ve bilgiler paylaşıldığı zaman yapılması gerekilen işlem için teknik bilgiye sahip çalısanların tam anlamıyla bir kroki olusturması için sizi ziyaret ediceklerdir.

    Tam Camlı Ofis Bölme Sistemi

    Tam camlı ofis bölme sistemleri, genel olarak tavana kadar olan büyük bölme tasarımlarını ifade eder. TAM CAMLI OFİS BÖLMELERİ ; şeffaflık, esneklik, verimlilik ve estetik görünüm gibi avantajlar sağlar. Bu anlamda şeffaf, jaluzili ya da kumlama sistemiyle oluşturulan tasarımlar, özelleştirilebilir ofis alanlarının görkemini artırmaktadır.