• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ
  • info@trakyacamdekorasyon.com
  • Ofis İç Mimar

    Ofis İç Mimar

    Ofis İç Mimar tasarımı sadece ülkemizde değil, gelişmiş ülkelerin de gündeminde kalan bir konu. Dünyanın en büyük şirketlerinin hazırladığı yeni ofisleri gazete ve televizyon kanallarında sürekli olarak görebilirsiniz.

    Türkiye’deki ilham verici ofis İç Mimar tasarımlarını daha önce listelemiştik. İlgili yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda ise dünyanın farklı ülkelerinde bulunan ofis dekorasyon örneklerini inceleyeceğiz.

    Çorlu İç Mimar


    İlham Veren Ofis Dekorasyon Örnekleri

    Yazımızda yer vereceğimiz ofisler, dünyanın en büyük şirketlerinden yerel işletmelere kadar geniş bir yelpazede kullanılıyor. Ofislerin pek çoğu, tüm bir binanın kullanımı şeklinde tasarlanmış durumda.
    Ülkemizde de son dönemde trend olan eski fabrika binalarının yeniden tasarlanarak ofis kullanımına dönüştürülmesi, yurtdışında uzun zamandır uygulanıyor. Geniş ve endüstriyel alanların soğuk yapısını doğru mobilya ve temalarla değiştirebilmeyi başaran birçok ofis tasarımı bulunuyor.

    Aynı zamanda markaların kendileri için tasarlattırarak inşa ettirdikleri birçok ofis de mevcut. Özellikle mimari alanında tercih edilen bu yöntem, teknoloji şirketleri tarafından da kullanılıyor. Ofis binalarının yanı sıra peyzaj ve bahçe tasarımları ile öne çıkan ofisler görmek de mümkün.