• Şeyhsinan Mah. Arpalık 2. Sok. No:50 Çorlu / Tekirdağ
  • info@trakyacamdekorasyon.com
  • Tekirdağ Cam Balkon

    Tekirdağ Cam Balkon

    Cam Balkon Cam Özelliği

    Tekirdağ Cam balkon sistemlerinde cam çeşitleri kalınlık ve renk faktörlerine göre ayrılmaktadır.Kalınlık olarak cam balkon sistemlerinin iyi çalışması için idealcam kalınlıklar 8mm ve 10mm dir.Bu camların özellikle temperli cam olması gerekmektedir.Temperli camlar 700 derece ısıda ısıtıldıktan sonra ani soğutma ve şoklama teknikleriyleüretilip özel kalite testlerinden geçirilir.Temperli camların en önemli özelliği düz camlara karşı darbelere 5 kat daha fazla dayanıklıdır.Ve bu dayanıklılıktan kaynaklı olarak Temperli bir cam kırıldığında sadece çatlar ve ufak parçalarhalinde dökülür, düz camlardaki gibi kırılma ve geniş parçalara bölünmediği içincam patlaması ve camdan kaynaklı yaralanma risklerinin ortadan kaldırır.

    Cam Balkonda Kaliteli Hizmet


    Birçok müşterimizin Tekirdağ Cam Balkon modelleri ile ilgili tereddüt yaşadıklarını biliyoruz. Ürün ve hizmetlerimizi satın aldıktan sonra bütün soru işaretlerinin ortadan kalktığını memnuniyetle görüyoruz. Su ve hava izolasyonu konusu sanırız sektörün en önemli sorunu durumundadır. Damlalık, “h” alüminyum fitil ve doğru cam seçimi ile yüksek izolasyon değerlerine ulaşmak mümkündür. Katlanır cam balkon Tekirdağ/Çorlu ilinde çok yüksek seviyede bir tecrübe biriktirmiş durumdayız. Montaj sonrası izolasyon çalışmasının doğru ve özenle yapılması çok önemlidir.

    Cam Balkon Fiyatını Nasıl Hesaplarım


    • 150 cm’den kısa olan ölçüler, 150 ye yuvarlanır.
    • Tekirdağ Cam balkon ve alüminyum doğrama yapılacak alanı, en ve boylarını çarparak buluruz. Fiyat siteden tercih ettiğiniz ürünün m2 fiyatını tespit edebilirsiniz. Bulduğunuz m2 ile sıralama fiyatını çarpınız. Sabit alanların fiyatını da siteden tercih ettiğiniz cam balkon sisteminin m2 fiyatı ile çarpınız.
    • Balkon, ofis, kış bahçesi, büro, dükkan veya mekanda, alt ve üst birbirini tam olarak karşılamıyor olabilir. Böyle bir durumda kutu profil lüzumlu olacaktır. Kaç metre kutu profil gideceğini tespit edip, site fiyatı ile çarpınız.
    • Eğer Tekirdağ cam balkon sisteminin oturacağı mermer ve beton zemin ile korkuluk arasında en minik şu demek oluyor ki minimum 6 cm’lik bir mesafe yok ise; kutu profil çalışması lüzumlu olabilmektedir. Bu durumda kaç metre kutu profil gideceğini hesaplayıp, site fiyatı ile çarpınız.
    • Cam balkon sisteminden önce mermer uygulaması gerekli olacak ise; kaç metre mermer lüzumlu olduğunu köşeleri de göz önünde bulundurarak tespit ediniz. Ardından mermer site fiyatı ile bulduğunuz metrajı çarpınız.
    • İlave ikincil kilit talebiniz olur ise; site fiyatı ile kilit adedini çarpınız.
    • Oval balkonlarda metreyi balkonun şekline uydurarak ölçü almaya dikkat ediniz aksi takdirde yuvarlak olan balkonlarımızda sorun teşkil edecektir.
    • Hepsini yapmak istemiyorsanız  bildirim sayfamızı ziyaret ediniz. Bizlerden ücretsiz keşif ve uzman personelimizin teklif oluşturmasını talep edebilirsiniz.